Presseomtale

Kaathrine Johansen - Lovely posters

"Kender i Bentzenberg? hvis ikke så fortjener siden virkelig et kig, for deres plakater derinde er så smukke og fine. Jeg er selv helt vild med mine to som jeg ligeså lige har fået hjem, de hænger dog på væggen lige nu, men i næste uge skal der købes plakater, som de også kan få en plads i hjemmet..." (læs mere)

Læs mere →


Kaathrine Johansen - Bentzenberg Julegaveønsker #1

"Jeg kan slet ikke få hænderne ned efter jeg har kigget Bentzenberg side igennem. De har de flotteste, farverige og kreative billeder som de vidst selv sidder og laver. Lige nu sælger de også kreative billeder som indholder lidt jul, og man kan også få gave papir i forskellige farver og de flotteste mønstre. Er så vild med dem, og især dem med lidt farve på...." (læs mere)

Læs mere →


25 láminas para decorar (ES)

Den spanske boligblogger Marta har været så flink at tage hele 2 af vores plakater med på sin liste over 25 yndlingsplakater til hjemmet. Du kan læse / se hele indlægget her

Læs mere →


Homehappy.dk - 7 posters under 250 kroner

Plakater er blevet super trendy. Faktisk har de været det længe, og vi har rigtig mange herhjemme ( ... ) Derudover er jeg selv rigtig vild med Bentzenbergs grafiske verden... (Læs mere)

Læs mere →


Simple black - Print selv kalender 2015

Endelig, langt om længe, har vi fundet nogle fine kalender på nettet, der bare skal printes ud og derefter hænges op, sættes på clipboard, eller hvad fantasien og kreativiteten ellers tillader... (læs mere)

Læs mere →