Om Bentzenberg

Bentzenberg.dk er en dansk plakatvirksomhed, som drives af ønsket om at give de danske hjem et moderne twist i form af grafiske løsninger, hjertevarme og sjove kontraster. Vi har derfor opstartet denne webshop, hvor vi bruger minimalistisk grafik og illustration som et element i boligindretningen.

Hos Bentzenberg.dk udforsker vi de seneste trends og tendenser og udformer dem på bedste grafiske vis gennem vores plakater. Vi har et stort udvalg af plakater til børneværelset med fødselstavler, sjove illustrationer, plakater til piger og plakater til drenge. Herudover finder du søde illustrationer samt stjernetegn og meget mere. Vi har desuden designet plakater til hele huset; til badeværelset, til soveværelset, til køkkenet og til herreværelset. Vi har et udvalg på mere end 300 forskellige plakater, så mulighederne er mange når du søger den nye plakat til dine hvide vægge.

Vi udarbejder løbende nye plakater, så husk at holde dig opdateret med nye kollektioner via f.eks. vores facebook side. Eller se de nyeste plakater under fanen nyheder.

God shoppelyst,
Xo Rebecca og Kris